joi, 1 septembrie 2011

Aspecte de luat in calcul cand va alegeti o canapea noua


Cand va cumparati o canapea trebuie sa aveti in vedere mai multe apecte inainte de a o achizitiona.
In primul rand stabiliti locul in care doriti sa o plasati. Masurati locul disponibil. Notati dimensiunile pentru a le putea compara cu modelele din magazine care va plac.
Stabiliti cate locuri doriti sa aiba modelul si forma(dreapta, de colt, modulara, etc.). Ganditi-va si la functionalitatea canapelei. Daca vretiun loc in plus pentru dormit, ar trebui sa alegeti una rabatabila.

trebuie sa acordati o atentie mare si materialului din care este confectionata. Dca aveti copii sau animalute de casa luati o husa colorata, usor de curatat din material rezistent. Folositi-va de aceasta ocazie pentru a aduce o pata de culoare in camera. Alegi o canapea colorata in nuante vii.

Stabiliti-va un buget inainte de a ajunge la magazin. Alegeti modelul cel mai potrivit stilului dumneavoastra de viata si luati in considerare si raportul pret/calitate.
Ganditi-va la materialul din care doriti sa fie facuta husa canapelei. Pielea se comporta excelent in timp insa nu este recomandata daca aveti pisica pentru ca este foarte sensibila la zgarieturi.
Husa din bumbac este la un pret avantajos si suprafata nu atrage praful.
Ideal ar fi sa gasiti o canapea cu husa detasabila pentru ca se curata mai usor si se poate inlocui cu alta, schimbandu-i astfel aspectulori de cate ori doriti.
Un alt aspect important este structura si imbinarile. Stejarul este cea mai rezistenta structura.
Cand probati canapeaua asezati-va pe marginea canapelei pentru a testa arcurile. Pernele trebuie safie pufoase, nu foarte indesate pentru a va incomoda in momentul in care vreti sa va relaxati pe noua voastra achizitie.

Spor la cumparaturi! va doresc sa gasiti modelulperfect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu